Rönninge by!

Som jag skrev tidigare idag så var vi iväg till Rönninge by. Elna var inte sådär super pigg och sov mest i vagnen. Det var inte så mycket djur ute nu i kylan heller, men Elna fick iallafall klappa både hästan och kaniner! Korv med bröd köpte vi också. super mysigt!
På vägen hem skulle vi ta en "genväg" som Nicke brukade gå förut.. det var en brant backe med is is is och.. is! Inte så lätt med en barnvagn direkt.. ;) Vi lyckades iallafall dra upp vagnen halvvägs innan vi kom på att det kanske var enklast att gå ner igen och ta den vanliga vägen.. Tittade ner och bestämde oss för att fortsätta på dödsvägen (skulle vi börjat vandra neråt igen så hade vi halkat och tappat vagnen!)
Det var värt allt kånkande och slitande, för när vi kom upp såg vi en second hand butik som var öppen (har bara gått förbi innan..) fanns massor med fina saker där inne, både begagnat och sprillans nya saker! Vet inte om dom beställer in saker från andra länder eller något..!? Dit ska jag gå igen iallafall!

Nu är vi hemma och Elna är fortfarande sänkt, får se om vi får åka in till Täby Närakuten med henne ikväll om hon inte piggnar till.. Hon har haft en hel del öroninflammationer nu och brukar bli såhär av det. Hon avalutade förra medicineringen i Måndags, så det är väl dags för en ny inflammation nu enligt "schemat". Det är ju förjävligt att man kan räkma ut när hon ska bli sjuk.. Läkaren skulle skicka en remiss till öron för att dom ska se om Elna behöver rör i öronen. Men det var flera veckor sen och vi har inte hört någonting om det. Läkareär helt enkelt inte att lita på nä det gäller sånt.. suck.

Aja, nu ha vi storfrämmande av Jens! Ska väl börja med maten strax så får vi se vad som händer framåt kvällen! Tänkte slänga in lite bilder sen också! :)

Tjing!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0