vart är det?

Jag kan inte längre lägga in bilder i min blogg.:( Alla små fina tecken och bilder är borta och jag finner dom ingenstans. Suck! Dagen har spenderats på IKEA med mamma och syster. Alltid lika trevligt! Detbleven säng till bror och en sängram tillsyster + lite annat. Jagsjälv köpte gardiner och lite smått som vi behöver här hemma :) Mamma skulle köpasäng och garderober med kom ut med servetter ;) Haha. Det blev så mycket spring så nu har man sådär lagom ont i benen. Nej, dags för ananaskaka och lite tv tittande! Tjing.

åh, typiskt!!

Idag har jag jobbat. Sen åkte jag vidare och hämtade min lilla tösa på dagis för att sen dra mig vidare till mitt gamla jobb på hemtjänsten och lämnade in nyckeln :( Tråkigt! Hur som helst så har jag under dagen känt att det stack och sved lite på under läppen och när jag kom hem så såg jag att den har blivit svullen. IGEN! :'( Hoppas hoppas att det försvinner tills på Lördag, då blir det ju utgång med underbara Sofie!

godnattjord.

Börjar känna mig rätt trött trots att jag har vart ledig idag och kunnat sova hela dagen.. det är nog allergichocken och allt kliande som gör att jag känner mig så slut. Har ju satt in en ny p-stav nu. Sa att jag var latex-allergiker så hon bytte handskar till latexfria, men vi glömde ju heelt bort att det är latex i klistret på stripesen och plåstret som jag fick på efteråt. Har fått blåsor på armen, en svullen läpp, illröda kliande ögon och en massa utslag över hela kroppen :( Inte blev det bättre av kortison hellr, utan fick en chock av det också så det blev värre :( Suck! Tog en allergi tablett igår också så jag fick sova hela natten och det hjälpe mot klådan i ögonen och dämpade klådan på kroppen litegranna iallafall. Nåja, hoppas det försvinner om någon dag annars får jag väl uppsöka någon läkare på jobbet eller så! Morsning korsning!

En riktig slappar dag..

Jag avskyr när man skriver massor och texten sen försvinner! Inte nog med en gång tydligen, utan två! :@ Idag är det hur som helst en riktig slappar dag. Har hunnit med att sova, duscha ch titta på tvn. riktigt jobbigt må jag säga ;) Hehe. Elna var ju sjuk i Fredags och fick hämtar från dagis så det blev inte så mycket vila den dagen. Men det gör ju inget, bara jag får umgås med min tösa! :) hade egentligen tänkt att åka till lägenheten idag och fixa iordning, (Vi flyttar ju redan imorgon!!) men det känns inte som någon större idé då jag inte har någonstans att göra av alla saker jag packar upp. Vi har fått hem alla möbler nu, men dom måste ju mekas ihop och det känns som att man bör vara minst 2 personer så ingen skadas.. bara soffan vägde ju en hel del.. Måste berätta mer om lägenheten och möblerna sen!! :)

Mycket på gång!

Det är mycket på gång nu hela tiden, det är delvis därför jag inte hinne uppdatera så mycket. Men lovar att bli bättre på det! ;) Idag har vi vart och fixat i nya lägenheten, vi flyttar ju redan på Tisdag. Ser verkligen fram emot det!! Det kommer bli så himla fint.. Runt 12 tiden kom Sofie och Jimpa med lillprinsen och spanade in lyan, sen åkte vi vidare till Ikea. Det blev mycket shopping så nu är man fattig igen ;) Den senaste tiden så kommer det bli mycket trix och fix i lyan, men ska försöka hinna uppdatera och slänga in bilderna på möblerna vi köpt! :D

Hemkommen igen!

Ledsen för den dåliga uppdateringen (som vanligt..) men den här gången har jag faktiskt en anledning. Den kallas SEMESTER!! ;) Har haft min vecka nu. Den bar oss hela vägen till Skåne och vackra Mölle, sedan iväg till Gbg och finfina Särö. Får ju inte glömma Katrineholm och 2 underbara dagar med pappa heller. En händelserik vecka med 170mils bil-åkande ;) Har haft det toppen trots att vi inte hade något internet. Inte tittade vi på tvn heller. Riktigt skönt faktiskt! Idag var första jobb dagen. Gick bättre än förväntat och jag kände mig knappt trött alls! :) Hoppas att ni alla har haft en bra semester och en bra sommar så hoppas iallafall jag på mer SOL!

RSS 2.0