Jisses!

Har hittat världens bästa klädbutik! Ska beställa massa söta klänningar till Elna! Billigt och snyggt! weho!

en ledig dag eller två.

Det är sällan man hinner uppdatera bloggen nu. Har vart mycket med jobb och en liten sjukling här hemma- Var ledig från jobbet idag men har vart full rulle sen klockan 9 imorse med matlagning och städning. Nicke fyller ju år idag. Grattis sötnos! Imorgon är jag också ledig. Blir nog till att försöka ta mig in till stan på en fika och kanske lite shopping ;)

Köpte en supersöt klänning till Elna igår. Slänger in en bild på den imorgon eller något..

Nattinatti!


sjukdom.

Ser ut som att Elna blir hemma från dagis den här veckan också. Jag som vill jobba!! Niklas fick ju vara hemma förra veckan.. :( suck! Min lilla busa ramlade ju epå dagis och sen ner ifrån soffan så hon gjorde illa huvudet och läppen.. nu har det på läppen blivit värre och hon har fått stafylokocker bakterier som växer.. :( min lilla gumma! Det är tydligen svårt att behandla och svårt att få bort men väntar på att läkaren ska ringa nu så får vi se vad som säger. Har än så länge bara behandlat med alsolsprit som en läkare tyckte, men det blir inte bättre så ska se om vi kan få någon antibiotika eller något så hon iallafall kan sluta smitta och få kila iväg och leka med sina vänner..

I helgen var vi på landet. Hade det suprmysigt med god mat, fiske och mys med darling vid vattnet!<3

Sova eller inte sova?

Egentligen så är det nog bra för mig om jag skulle passa på att sova. Elna somnade nu, trots att jag legat i sängen i nästan 2 timmar med henne! Hon som var svintrött redan vid 17 tiden idag och ville sova. Jag kan bli så irriterad. Här jobbar man och sliter som ett as och vill umgås med familjen när man kommer hem. Men neej, det är handling, städning, matlagning och sen natta Elna. Niklas åt, tittade på tvn och gick och la sig. Välkommen hem älskling!? Icke! Han gnäller om att han är trött för att han gick upp tidigt med Elna men han har ju vart hemma med henne nu i 2 dagar för att hon är sjuk..
När jag gick hemma och inte jobbade varje dag så fick jag minsann höra att jag skulle ha städat och fixat i ordning och inte bara slappa och sova hela dagarna. Nu får han veta vad jag gjorde när jag gick hemma. Veta att man inte alls kan sova när man vill. Man har ett hem att sköta. Barn att ta hand om + sig själv. Sen ska man roa sin partner också. (tycker jag!)

SUCK!



Tänker på roliga stunder. SKANSEN i Lördags var toppen. underbart med värme, sol och finfina vänner!



NY SÄNG!!

Äntligen har vi köpt en ny säng! Var inne på SOVA och tittade på den redan i vintras, men bestämde oss för att titta runt lite först. Idag kände vi att det var dags att titta lite mer, var inne på JYSK och Kungsängen först men det var väl sådär.. SOVA har sån bra service och personalen är verkligen duktiga. Vi fick kaffe också. Kändes toppen! Vi skulle väl kanske ha tittat runt lite inne på SOVA istället för att gå raka vägen till den sängen vi funderade på, men den är ju bara såå jävla skön. Kommer sova som en riktig prinsessa. Prinsessan på ärten typ! :))
Nu grinar plånkan illa, men det är det värt!


Det är inte riktigt en likadan, men en liknande. Har dessutom metallben på våran tills vi har köpt den sängstommen som jag bestämt! Muahaha..





Regn, snusk och rusk.

Bara skit väder idag. Samma sak igår. Är det för att jag jobbar? Hah. Hoppas att det är bättre väder imorgon när vi ska på skansen med fina vänner. Måste ju kunna sitta på gräsmattan med picknick korgen. Har inte riktigt bestämt vad vi ska ha med oss.. funderar på sallad, pannkakor eller baguetter.. kanske blir allting! ;)

Fredagen den 13 idag då. Dagen började med att han jag ska jobba för inte hade skrivit ut sitt schema till mig, eller rättare sagt, han hade inte skrivit något schema alls! Blir galen på sånt.. Nu är det iallafall löst, undra vad som kommer härnäst ;)

Dåligt veronica!

Ledsen för den dåliga uppdateringen (igen!).. Har vat så nedrans trött sen helgen. Det blev ju en hel del bilåkande som ni vet.. :)

Det var iallafall hur mys som helst att vara hos pappa Fredags och åka vidare till brorsan i Småland i Lördags! :)
Han blev måttligt överraskad över att se oss alla där ;)

Vi hade samlats allihopa i lekparken nära dagis och förskola, så när brorsan hade hämtat barnen så stod vi alla där :D Det var ju meningen att hans barndomsvän skulle skrika: " GE MIG ETT P!" osv så det blev Patrick, men hon skrek aldrig när han kom gående så vi alla blev som förlamade och visste inte alls vad vi skulle göra ;) Men överraskad blev han iallafall som tur var! hehe ;)
Vi drog ihop oss för en lunch på gräsmattan för att sedan spela brännboll. Jag sög som vanligt.
Sedan knallade vi vidare till brorsan där en del av oss skulle sova, dschade och gjorde oss i ordning och sen på kvällen blev det middag med potatissallad, rostbiff, kassler, sallader och mycket, mycket mer. Dom hade verkligen gjort det mysigt och fint! Sen var det partajj för fulla bullar med 2 brorsor och pappa på gitarrer och allsång ;)
hade det iallafall helskoj som ni förstått ;)

Igår och idag har vi vart hos 2 olika sjukgymnaster + arbetsterapeut med Elna, men det orkar jag inte skriva om nu så det dyker väl upp i något annat inlägg :)

Nu blir det till att natta Elna (som inte alls vill sova) och sen fixa tvätt. Mys med älskling med film!






Hann med en syskonbild (på pappas barn) Tyvärr saknas storasyster..
Det här är den första bilden som togs, därför den är lite dålig med skuggningar osv..

Ciao!

Helg igen.

Fan vad tiden går snabbt! Det är lite små läskigt ibland.. Man hinner ju knappt med någonting längre om dagarna. Men så är det väl med jobb och familj ;)

Idag ska vi iallafall bege oss till pappa i Katrineholm, längtar! :D
Sen imorgon ska vi vidare till brorsan i Småland. Kommer att bli riktigt skoj!

Sitter på jobbet så har inga bilder att slänga upp idag, det får bli efter helgen någongång. Ska filma och fota massor!!

Walking wings!

Idag harjag vart duktig och åkt bussen till Ella park helt ensam. Aldrig vart där förut så det var ju spännande :) Åkte till ett lager och köpte en walking wings. Hur bra som helst! Nu ska minsann min lilla tjej ut och promenera :D Hon gick hur bra som helst när vi var i Centrum idag! *Stolt*



SNÖ?

För någon vecka sen såg man folk som låg och solade, nu SNÖAR det helt plötsligt?! Vafan..? SUCK!!
Tycket inte om snö någonstans..

Det var så jävla kul imorse. Min sambo var inte alls glad över att behöva gå ut och jobba i snöstormen, så jag jävlades lite extra med honom och sa att jag skulle krypa ner i sängen och sova en stund.. Innan jag gick och la mig så startade jag telefonen som för en gångs skull var avstängd för att jag skulle slänga iväg ett sms till min käre vän Ulrika som fyller år idag. PIP PIP, sms från chefen som blivit sjuk. Det var bara masa sig upp och springa iväg till bussen för att åka till jobbet. Här sitter jag nu och har precis slängt i mig lite lunch!

Vad tycker ni om snö?

Jag vill!

Varför ska det vara så jävla svårt att få tag i en lägenhet? Blir galen! Vill verkligen inte behöva flytta hem till svärföräldrarna igen. Vi vill ha en egen lägenhet, någonting eget att inreda i vår stil. Nu har vi inte kunnat göra så mycket eftersom vi bor i andra hand. Jag vill åka till IKEA (!) som jag verkligen älskar och spendera pengar på det vi behöver och tycker är snyggt! - vad annars?!

Prinsessan sist vi var på Ikea :)


Vad gör man?

Rast, rast och återigen rast. har haft en massa luckor isag på jobbet så det känns lite småsurt.. Det finns ju inte så mycket att göra. Täby centrum har man ju gått i så mycket nu så man börjar ruttna på stället och ingen vän hinner hit heller..

Skulle till en kompis ikväll, men det blev inställt så nu finns det inga planer för kvällen heller.. vad ska ni göra?
Sambo ska in och handla kläder när jag har slutat jobbet så jag får bege mig dit och hjälpa till! :)


RSS 2.0