Helg!

Igår åkte Elna ut till landet med sin farmor och farfar så att jag och älsklingen fick en kväll/natt för oss själva. Vi har nämligen vart tillsammans i 3 år nu!! :) Sjukt vad tiden går fort.. Eftersom vi båda två jobbade igår så hade vi planderat att det skulle bli lite vin och räkor på kvällen för att sedan övergå till ost och kex :)) Min hals har vart konstig i snart 2 månader nu och igår efter jobbetvar det som att hela tungan svullnade upp och domnade bort, så jag gick direkt till ds akuten som sa att dominte såg någonting i halsen och att jag skulle ringa till husläkar jouren istället. Begav mig av till bussen och känd att det blev värre, så när jag kom hem och ringde till jouren så kunde jag knappt prata längre. Vi lyckades kommunicera iallafall och hon sa att det inte var så stor idé att åka dit, för dom skulle skicka mig till KS iallafall. Så det blev en tripp dit istället. Fick vänta ett tag tills det blev min tur, men när jag kom dit så tittade hon på mig och sa att jag fick sätta mi i 3min så får jag komma in och prata med en sjuksköterska direkt. Dom trodde att det var en allergisk reaktion, men jag är inte allergisk mot något, så det blev ju uteblivet. Dom tog även ett snabb crp och skulle se om jag hade någon inflammation, men det var som det skulle. Blev inskickad till ÖNH nästan direkt och dt visade sig inte vara någonting. Blodproverna där visade en liten liten infektion, en mindre svullnad i tungan. Hon sa att jag kmmer ha sjuihelvetes ont i halsen om ett par dagar och att det bara är att åka in igen om det kommmer tillbaka. Blev liggandet med smärtstillande i droppform och fick kortison så att jag kunde prata och andas ordentligt. Känner att det börjar om igen nu påmorgonen och att jag börjar få kramp i tungan. Tur man jobbar på sjukan så man kanske kan tigga lite smärtstillande nu när man ska till jobbet! Nog med problem. imorgon fyller min undebara tös hela 2 år! Blir en sväng förbi landet och ge henne den stora, fina kanan vi köpt! :D

Avundsjuka.

Niklas och Elna är på landet igen. Visserligen bara för en natt eftersom Nicke jobbar på måndag och Elna ska till dagis. JAG VILL OCKSÅ! Har jobbat, jobbat och jobbat. Efter jobbet kände jag såklart för att vara ute i solen, men det var ingen som hade tid :( Det är ju lördag = festa! Jag jobbar imorgonbitti igen så jag kan inte åka till Nynäs och umgås heller :( Tråkigt! Skönt förrestenatt Elna och Niklas blir hemma en vecka nu. Som jag har saknat dom!! Man känner sig verkligen helt lost när dom inte är hemma. Man kan göra (nästan) vad man vill, när man vill, me´n jag har verkligen ingen som helst lust. Är hellre hemma med min lilla sessa eller har med mig henne! Igår var jag ledig. Den dagen spenderades väl i Kista cntrum med Niclas, Jessica och lilla Bianca. Fy så söt hon är! Nu känner man lite tvång att börja med bebis nummer två.. ;)

Livet.

Livet är så himla orättvist! Här sitter och jag gnäller ver att min lilla tösa inte kan gå osv. Det finns dom som aldrig får uppleva det jag har fått göra. Det första leendet, det första ordet, skrattet, blicken i ögonen när det är bus på gång och mer därtill. Det skär i hjärta och kropp att veta. Att komma hem till en liten säng med små söta kläder, skor och leksaker för att sen inte ha något barn med sig hem som kan ligga i den söta sängen, testa de söta kläderna och släga alla leksaker omkring sig. Jag beundrar dom som lyckas ta sig igenom något så hemskt. Alla mina tankar går till er S&M!

RSS 2.0