Jobb jobb jobb

Stor trivs verkligen på jobbet! Alla får mig att bli så glad hela tiden :) Får alltid höra hur duktig jag är, att jag är klok, begåvad och vacker! Känns underbart att få så mycket komplimanger hela dagarna ;)

Var förvånansvärt pigg i morse när jag åkte iväg till jobbet. Sen gjorde jag det dummaste man kan göra. Hade en liten rast så slängde mig på soffan och slappade ett par minuter, då vände det till att jag blev trött och degig istället. Fy mig! Nu börjar det dock kännas bättre.
Det kom en liten regn skur för ett tag sen, men nu är solen tillbaka :D

Har rast ca en timme, vad ska man då hitta på? Har hört att det ryktas att familjen och Ullis ska in till Centrum och shoppa lite, kanske smyger lite på dom ;)

Elna

Min fina Elna. För bara någon timme sen ställde hon si från golv till säng och klättrade upp och satt sig där. Ni anar inte hur STORT det är för oss. För henne! Min lilla flicka börjar bli så stor nu! :D
Nu äntligen börjarallting lossna och hon lär sig mer och mer.

Kunde förresten inte hämta ut några näringsdrycker till Elna idag :(
Först fick jag (av okänd anledning) gå upp till barnläkarna och hämta receptet.. tycker ju att dom hade kunat skicka det till apoteket som vanligt.. sen när jag kom dit så fanns det ingen streck kod på papperet så hon som jobbade där fick krångla en massa med det.. Sen sa hon att det är en beställningsvara.. Det är 100-tals personer som dricker såna, små barn som gamla människor. Bör dom då inte finnas inne på apoteket hela tiden? Skäms på er!
Hon var inte speciellt duktig heller..  det var ett äldre par framför mig, när dom hade fått sin hjälp så klickade hon fram nästa nummer (som då var jag) och när jag kommer fram i kassan och lägger fram recetpet säger hon att jag ska vänta lite, medans hon går fram till det äldre paret och hjälper dom att välja tuggummin och halstabletter!? Dom var för i helsicke klara, vill dom ha mer hjälp så kan dom väl ta en ny lapp då. Det var ju inga andra där!!
Sen när vi började prata om beställningarna av dryckerna så frågade jag om jag ska komma dit eller om dom hör av sig, Fick då till svar att dom ringer. Sen sa hon "vi kan skicka ett sms istället om du vill?" men jag sa att det ät bättre att dom ringer mig så kan jag komma dit på en gång.. Då svarade hon " Nej. vi skickar ett sms.." Men hallå? ÄR JAG KUND? SKA JAG FÅ BESTÄMMA HUR JAG VILL BLO KONTAKTAD OM DET FINNS FLER ALTERNATIV? Din satkärring. Hon frågade dessutom om det var bråttom att få dom och jag svarade med att det inte är brådis, men bra om vi får dom så snart som möjligt. Sen frågade jag hur lång tid det tar innan dom kommer in. " det tar inte så lång tid." GAH!

Vissa människor klarar jag bara inte av!

En jag klarar av för jämnan är min lilla tjej ( vem annars?) ;) Titta här hur gosigt hon sover, det är inte så konstigt att man inte fick plats i sängen.. :)



Usch!

Allt jag äter smakar.. mindre bra! Jag hade 0 matlust igår när jag kom hem. Fick i mig en smörgås på kvällen..
Iag fick jag i mig 2 tuggor kyckling sallad. smakade inte alls bra så jag tog mig ett glas vatten istället! Får väl ta och tvinga i mig någonting sen så man inte blir helt bäng i skallen!

Ska strax göra mig i ordning för att åka in till centrum och hämta ut Elnas näringsdrycker, handla lite och sen dra mig vidare mot dagis. Saknar mig knodd!


bara måste slänga in bilden Nicke tog på Elna när dom var i tvättstugan. Självklart är allting under kontroll och luckan är inte stängd!

Bilder.

Äntligen ligger det lite fler bilder på datorn nu! Har inte funnits någon tid eller ork till att slänga in dom även om det bara tar några minuter..

Idag var jag och Elnabusan hos en dietist. Hon tyckte att Elna åt så bra hon bara kan och hade inga som helst klagomål eller så. Skönt! :) Vi ska testa med lite näringsdrycker nu i 2 månader och se om kroppen vill ta upp det så hon kan börja gå upp lite mer i vikt. Då kanske hon äntligen orkar börja gå också! :)
För någon dag sen började hon Äntligen att resa sig från golv till soffa. Jag är riktigt riktigt stolt må jag säga! :))

Efter dietisten åkte jag och lämnade av Elna på dagis för att se bege mig till Handen och möta Sofie och lilleman! Hade det toppen som vanligt, så det tackar vi för! :)



En glad efterpåsk!

Hooppas att ni alla har haft en bra påsk med mycket mat och godis! Trodde ´faktiskt inte att jag skulle få några ägg i år eftersom jag är för stor ;) Men fick hela 3stycken! Satan vad mycket godis.. Ställde fram ena ägget på bordet när vi hade gäster och det tog bara ett par minuter så var det slut ;) Man måste vara snäll vid påsk vet ni väl! ;P

Jag funderar på att dra mig in mot Centrum och köpa en ny sommar klänning! :)

Min fina..

Niklas ringde mig precis. Han hade vaknat av att Elna satt på golvet och skrattade. Hennes kuddar hon har i sin säng låg snyggt och prydligt bredvid sängen. Eftersom att hon inte kan ta sig ner för sängen (trodde jag) så gissar jag på att hon kastat ner kuddarna bredvid och hasat sig ner på rumpan.. Lilla skruttan då. Kan inte låta bli att tänka på vad som kunde ha hänt om hon åkte med huvudet först. Nu gick det ju iallafall bra. Min söta, underbara unge! :)

ÄNTLIGEN FUNGERAR VÅRT INTERNET HEMMA! Lägger upp bilder efter Påsken då vi ska ut till landet nu när jag slutat jobbet! :)

Glad påsk på er!

GLÖMSKA!!

Ha ju glömt att berätta den goda nyheten!! Hur kan man glömma en sån sak?

I Måndags var jag på en jobb intervju på Danderyds sjukhus, sen i Onsdags ringde dom mig från Medicin kliniken och vill att jag kommer och jobbar för dom nu i maj och framåt!

Superskoj!

Jävla busstider!

Den första bussen vi skulle ta till dagis var någon minut sen, vilket resulterade i att vi missade den andra bussen. Fick därför gå till dagis. Detta gjorde att jag missade den bussen jag brukar ta till jobbet (åker alltid tidigare så jag kan ta det lugnt en stund..) så jag fick ta en senare buss och nu sitter jag här och väntar på arbete. SUCK! Kan inte busschaufförer kommunicera med varandra och se till så att alla hinner med de bussar dom ska åka med?
Nu hade jag ju en jävla tur som inte börjar förrens om en halvtimme..

Känner på mig att det här kommer att bli en dag fylld av stress. När jag slutar vid 15 tiden så ska jag hinna in och ta en ny fästing spruta, sen hinna med en buss till dagis så jag inte hämtar Elna försent. Se om vi tar en promenad hem eller en buss beroende på väder och tider, sen ska vi åka iväg och handla inför helgen, sen tvätta, laga mat.. välkommen till verkligheten!?


En trött dag

Någon mer som känner sig extra trött idag? Vet inte om det beror på att solen är borta och att den istället ersattes med regn :(( BOORING!
Hoppas på att solen kommer tillbaka så man kan få lite extra energi :)

Annars då? Sitter på jobbet och dricker lite jordgubbsfil då jag inte hann med min frukost imorse - fy mig!

Ska bli attans skönt att åka iväg till landet på fredag! :D

Ha det gott!

SOMMAR OCH SOL!

ÄNTLIGEN! Nu jävlar är värmen på väg. Tillbringade all tid jag kunde i solen igår. Så otroligt skönt. Idag är det dock lite kallare ute, men med en halsduk på så blir det nice idag också. Hoppas på mer värme under dagen. :))

Var på jobb intervju igår på DS Medicinklinik. Får se om jag får jobb där till sommaren (och förhoppningsvis efteråt). Vore ju inte helt fel med lite extra klirr i kassan nu när vi vill ut och resa! :)

Har fortfarande inte fått igång internet på bärbara hemma. Det funderar felfritt på Nickes I-phone och på ps3an. Någon som är bra på datorer? :)

Njut av solen!

Hallå hallå!

Ledsen för den grymt sega uppdateringen mina vänner! Det är nämligen så att vårat internet hemma har slutat att fungera och vill under inga omständigheter alls samarbeta med varken mig eller Niklas.. suck!
Nickes I-phone funderar, men jag har försökt att skriva ett inlägg eller två på den men det vill inte alls :((
Håller tummarna för att vi får igång skiten snart så jag kan forsätta skriva ett par rader!

Tjingeling!

Då har man gjort bort sig för hela veckan då! ;)

Skulle gå och handla till en madame på bolaget idag.. Hon ville ha ett rött lantvin. Virrig som hon kan vara så sa hon att det hette spanska flugan.
Jaha, tänkte jag. Det låter ju bekant, så det hittar jag nog.. (pucko!)

Väl inne på bolaget så vandrar jag omkring ett bra tag och hittar såklart ingenting..
Frågar en snubbe som jobbar där. Han brister ut i skratt och frågar om jag kommit fel, harklar sig och frågar om det inte är någon..ehm.. teaterföreställning eller något?
Han knuffar mig i armen och skrattar och visar mig sedan lite andra viner jag kanske kan köpa istället.
DÅ KOMMER JAG PÅ DET! Fyfan vad generad jag blev. Spanska flugan är för er som inte vet det, ett "medel" som ökar sexlusten hos kvinnor..
Fy vad pinsamt!
Han i kassan tittade fundersamt på mig som kom alldeles pionröd i ansiktet och skrattade så jag höll på att dö.. Kan ju lägga till att han genast frågade efter mitt leg då ;) haha! SÅ kan det gå gott folk!
Hittade iallafall det rätta vinet och tanten skrattade bra mycket när jag berättade för henne vad som hade hänt.. :))

Hemkommen från Astrid Lindgren!

Försökte slänga in ett inlägg när vi var på Astrid Lindgren´s, men det gick inge vidare tyvärr.. Jävla Iphone!

Nu är vi äntligen hemma efter 6,5 timmar. Dom ringde till mig igår och sa att det fanns en ledig tid på röntgen idag, så det nappade vi såklart på.. skönt att slippa vänta mer!

Jag visste att det skulle bli hemskt att se när Elna skulle sövas, men att det var sähär hemskt hade jag igen aning om. Man känner sig verkligen hjälplös när man håller sin lilla i famnen oc hon får lugnande för att sen somna in. Hon hade uppspärrade ögon när jag lade ner henne i sängen också, så det kändes nästan som att hon var död! Hemsk tanke, hemsk känsla!

Nu ligger vår snurpa och sover en stund iallafall. :)

Slänger in lite bilder om ett tag!

Nybakat

Sitter och äter nybakat bröd som vi fick med oss från mammas ex man. Hur gott som helst! Det är något mörkt bröd. Kände mig faktiskt lite nyttig när jag hade skinka och ost på, men det försvann ju när oboyen kom fram ;)
Är supersugen på juice, men det införskaffade vi oss icke igår när vi handlade. Så typiskt!

Ska strax iväg och jobba. Äntligen! Jobbar kväll dessutom.. 8)

Ha det najs.

Söndag igen då.

Har som vanligt haft en toppen helg! Åkte till Nynäshamn efter jobbet i Torsdags. Hjälpte ett par kompisar att måla i nya lägenheten. Blev inte riktigt klara med allting, men oj så fint det kommer att bli när dom är klara med allting! :)
Nu är äntligen allt krångel med Akelius klart, så nu är det bara att börja söka lägenheter! :D

Tack mina vänner för en toppen helg!

RSS 2.0