Okej då.

När jag vaknade idag och skulle äta frukost, så såg jag att brödet var gammalt och att yoghurten var slut. Blir galen! Det fick bli fisk- soppa till frulle. Inte illa pinkat det heller..

Igår fick jag ett samtal från ****** som vi hyr lägenheten av, hon har fått en som vill köpa den så vi måste flytta innan Juni. STRESS! Än så länge så har vi ingenstans att ta vägen. Vi SKA flytta till Handen men nu ser det ut som att vi få fixa en lägenhet här i Täby ett par år tills allting börjar rulla på ordentligt med fasta jobb osv, sen blir det flyttning söderut! Hoppas verkligen att vi hittar någon snart.. vore inte sådär superkul att bo på gatan och behöva fira Elnas födelseag där.. skönt att hon fyller år på sommaren!

Förresten, visste ni att dom har slutat sända våra bästa år på åttan? Super sugigt! Nu missade jag ju ytterligare ett avsnitt! -.-


I sommar ska jag ha tillbaka mitt ljusa hår!


Kommentarer
Postat av: Yennie

Hej Veronica!

Har läst lite i bloggen om att ni vill flytta till Handen, står ni i kö hos Haninge bostäder? Stockholmsstads bostadsförmedling? Om inte kan jag säga att det är nästan stört omöjligt att hitta lägenhet där om ni inte tänker köpa.

Jag har stått i kö i båda förmedlingarna i snart 5 år och har fortfarande inte fått någon lägenhet. Så det tar tid.

Om ni kan tänka er att bo i Jordbro eller Vendelsö finns bostadsförmedlingen Graflunds, den jag bor i. De har ingen kö utan du ringer och säger att du är intresserad av en lägenhet( som ligger ute till förfogande) och sedan får du gå och titta på den och sedan svara. Jag fick lägenhet på 2 veckor genom de. Och det är inte så illa som man tror att bo i Hooden.Lycka till!

2011-03-09 @ 11:36:55
URL: http://yenniesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0