Äntligen hemma!

Idag kom vi äntligen hem ifrån sjukhuset. Som jag skrev tidigare så åkte vi in till DS med Elna, men blev hemskickade med orden "ta en alvedon och använd flitigt med nässpray". Dagen efter -Söndag- åkte vi in till Astrid Lindgrens barnsjukhus eftersom jag kände att det här inte alls stämmer, så här ska inte Elna vara. Vi gick till närakuten, där dom pratade lite med oss, tittade på Elna och skickade oss direkt till den stora akuten. Där fick vi ett rum och en läkare kom in nästan direkt. Han tittade på Elna och gjorde en del undersökningar, sen sa han att hon hade en kraftig öroninflammation, Lunginflammation, struprörs katarr, hon var rejält uttorkad och en aningens förstoppad. Hon har även RS virus i kroppen..

Vi fick läggas in direkt och hela första natten tog dom en massa blodprover, gjorde undersökningar och tittade till Elna regelbundet. Hon fick även smärtstillande och antibiotika. Det här har vart dom värsta 3 dagarna i våra liv hittills. Att se en sån liten må så dåligt är fan inte enkelt.

Idag fick vi åka hem på permission för att se om Elna klarar av att äta bättre samt börja sköta magen. (hon fick klyx innan vi åkte så det mesta kom nog ut då.) Måste medge att jag är lite orolig eftersom hon inte har ätit någonting sen igår och det kräktes hon upp i natt. Idag har hon fått i sig 2 pyttesmå tuggor med banan och några små klunkar saft. Hoppas verkligen att hon vill äta bättre i natt och/ eller morgonbitti så vi slipper åka tillbaka till sjukan! 

Håll tummarna för vår lilla tjej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0